Bezoek ook eens....Op de website DUTCHYPUPPY wordt duidelijk uiteen gezet welke gruwelijke dingen er met honden in het buitenland, maar met name Roemenie, gebeuren. De stichting van Bridget Maasland doet hier iets aan. Mee helpen kan, door te doneren of een ander (of jezelf) iets cadeau te doen uit de webwinkel Bridgettrends.

De website Doggynet bevat informatie over rassen en rasverenigingen, fokkers en shows, opvoeding, verzorging en medicatie. Kortom een teveel om op te noemen

De Dierenbescherming is met bijna 200.000 leden, tienduizenden donateurs, meer dan 100 afdelingen en bijna 100 asielen de grootste organisatie in Nederland die opkomt voor de belangen van alle dieren: gezelschapsdieren, landbouwdieren, dieren in het wild en proefdieren.

Hondenschool en Adviescentrum ít HOS in Boven Pekela verzorgt gehoorzaamheidstrainingen op diverse niveaus. Daarnaast heeft HOS online adviezen en zelfs een winkel.

Dogmountain is een hondenspeciaalzaak en geen dierenspeciaalzaak. Door zich te beperken tot honden kan Dog Mountain een zeer uitgebreid productaanbod van hoge kwaliteit en lage prijzen bieden. Garantie en "tevredenheidsgarantie" worden gegeven, op een no-nonsens manier. Ik heb zelf goede ervaringen met deze (Belgische) winkel.

De stichting Dierenasiels en Internet verzorgt een website waar dierenasiels in Nederland en België hun dieren kunnen op kunnen vermelden. Wanneer men een huisdier zoekt, is het zeker de moeite waard om deze site te bezoeken. Ik heb Max ook voor het eerst gezien op deze website.

door deze pagina te bezoeken gaat U accoord met de disclaimer