DutchypuppyDe stichting Dutchypuppy Foundation is door Bridget Maasland en een aantal andere hondenliefhebbers in het leven geroepen om honden over de hele wereld te helpen. Dutchypuppy steunt stichtingen ter plaatse met geld en met goederen. Hiermee proberen we mishandeling van honden tegen te gaan en de populatie van zwerf- en straathonden kleiner te maken. Gelukkig heeft Dutchypuppy al een en ander kunnen ondernemen in Roemeniƫ. Dankzij de stichting rijdt er een mobiele kliniek rond die voorlichting geeft aan de bevolking en zwerfhonden steriliseert om het straathondenprobleem terug te dringen. Ze proberen op locatie te helpen, maar soms komen er honden naar Nederland die in Roemenie geen kant op kunnen. Dutchypuppy steunt DutchyAdoptions hierin.
">


Tibbs


Dutchypuppy kreeg grote bekendheid door het BNN-programma "Katje vs. Bridget" waarin één van de onderdelen bestond uit het inzamelen van het meeste geld voor een goed doel. Bridget koos als goede doel haar eigen stichting, en ging zelfs uit de kleren voor een fotoreportage in de Playboy. De opbrengst hiervan kwam ten goede aan Dutchypuppy.

De projecten die door Dutchypuppy worden gesteund zijn terug te vinden op hun eigen website, waar tevens de webwinkel te vinden is. De verkoop van de kleding en accessoires komt te goede aan de stichting.


door deze pagina te bezoeken gaat U accoord met de disclaimer