Dierenkliniek Putten


De deskundigheid en de merkbare liefde voor dieren van alle enthousiaste medewerkers van Dierenkliniek Putten, tezamen met de mogelijkheid om met de modernste apparatuur alle mogelijke onderzoeken te laten verrichten, maakt dat deze dierenkliek (ondanks de behoorlijke afstand) de "huisarts" van Max is.

Dierenkliniek Putten is opgebouwd door en eigendom van dierenarts Daan Kranendonk. In 1986 is hij begonnen in Putten als dierenarts en vanaf dat moment heeft hij met alle inzet en passie gewerkt aan zijn doel: het opzetten van een ultra-modern ziekenhuis voor alle gezelschapsdieren, waar dieren voor alle behandelingen en onderzoeken terecht kunnen.De dierenkliniek.
De kliniek is vooral bekend door de activiteiten met sporthonden, en de specialisatie in heupproblemen. Behalve keuringen en behandeling van sporthonden (of speurhonden) en de behandeling van hun blessures, worden ook praktisch alle voorkomende gezondheidsproblemen van de gezelschapsdieren (honden, katten, papegaaien, andere vogels, cavia's, konijnen, andere knaagdieren, reptielen, ........) behandeld.

De dierenkliniek was in den beginne gevestigd aan het Van Damhof, maar verhuisde op 18 april 2011 naar de Roosendaalseweg 162c in Putten.

Max was onder behandeling van dierenarts Daan Kranendonk, en het meedenken en oplossen van de problemen welke ontstaan door de reisafstand naar Putten was werkelijk geweldig.

door deze pagina te bezoeken gaat U accoord met de disclaimer