Website informatie


Ik wil allereerst de volgende personen bedanken voor de hulp die zij mij gegeven hebben bij het verzamelen van informatie:

Mijn moeder - Niet alleen was zij altijd bezig om op het internet en in boeken te zoeken naar nieuwe informatie, details en achtergronden, maar ook tijdens de talloze tochten over de Veluwe was zij enthousiast en scherp in het zoeken naar onbekende zaken uit het verleden. Veel van de informatie die zij verzamelde zal in de komende tijd aan de website worden toegevoegd.

Marianne van Zadelhoff - Allerhande informatie over Eerbeek
Fam. Broese van Groenou - Informatie en openstelling terrein en gebouw
Fam. van den Toorn - Informatie en foto materiaal Landgoed Groenouwe
Landal Coldenhove - beschikbaar stellen van foto- en foldermateriaal
Charlotte Meindersma - voor juridische tips en helpende hand en alle verdere helpende handen.


De eerste website die van mijn hand verscheen ging in 1997 het internet op. In die tijd nog een hele happening, zelf websites bouwen. De manier waarop ik een website "bouw" is eigenlijk niet veranderd. Zonder gebruik te maken van een speciaal programma, alleen met het programma "kladblok" (standaard in Windows aanwezig onder "bureau-accessoires"), zijn alle pagina's geschreven.

Na ongeveer drie jaar trouwe dienst heeft de "oude" website (layout) plaats moeten maken, om nu in oktober 2007 door deze nieuwe te worden vervangen. Met een wat frissere uitstraling en meer mogelijkheden tot uitbreiding is het wel weer een exemplaar om trots op te zijn, al zeg ik het zelf.

Om deze website aan de gang te houden heb ik ongeveer 40 pagina's en een aantal javascripts geschreven, enkele CSS'en in elkaar gedraaid en meer dan 80 afbeeldingen bewerkt. In de komende tijd zal de pagina nog verder worden uitgebreid.

En met de laatste ontikkelingen op het gebied van auteursrechten natuurlijk ook het aanpassen van de website opdat deze ook juridisch aan alle eisen van deze tijd voldoet: onder andere is hiervoor de script-versie van de website vervangen door een html-broncode opdat in geval van twijfel een bezoeker kan controleren dat bepaalde content middels de technische (en juridische) techniek van het embedden wordt getoond.

door deze pagina te bezoeken gaat U accoord met de disclaimer